دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران است که خاطرات دلاوریهای آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار مانده وخواهد ماند.
رئیس پارک علم و فناوری البرز در نشست با مدیر و معلمان یکی از مدارس شهر تهران عنوان کرد؛ پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری بستر خوبی برای آشنایی با دانش آموزان و دانشجویان است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان البرز مهندس مهدی عباسی در بازدید اساتید و مدیران مدرسه مفیدتهران از دستاوردهای پارک علم و فناوری البرز ، ضمن تشریح برخی ماموریت ها و برنامه های این پارک و مجتمع تحقیقیاتی شهدای جهاددانشگاهی بر لزوم آشنایی دانشجویان و دانش آموزان با فرآیند تجاری سازی، طرح های کسب و کار و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری بستر خوبی برای آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با موضوعاتی مثل تجاری سازی، نحوه و چگونگی مهارت های کسب درآمد هستتند و آموزش و پرورش باید به این مهم بیش از هر زمانی توجه کند. وی در این بازدید با تمجید از کادر مدیریتی مدرسه و دانش آموزان حاضر ، توسعه مدارس کاردانش و هنرستان مهم برشمرد و گفت: دانش آموزان باید از دوره ابتدایی با مفاهیم کسب و کار و کسب درآمد آشنا شوند وی بر توجه به موضوعات مهارتی و کارآفرینی در مدارس و دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: پارک علم و فناوری البرز آمادگی دارد برای آشنایی دانش آموزان و دانشجویان امکانات بازدید را برای آنها فراهم نماید. گفتنی است در این رویداد بازدیدکنندگان از تعدادی مراکز ،واحدها و شرکتهای فناور و دانشبنیان مجموعه بازدید و از نزدیک با فعالیتها و ظرفیتهای آنها آشنا شدند.
سامانه نگهداری و تعمییرات هوشمند CMMS در دو فاز و به مدت زمان یک سال توسط شرکت فناور رایان پژوهان ژرف اندیش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پیادهسازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بطور کلی اهداف سیستم نگهداری و تعمیرات در یک واحد شامل پاسخگویی به موقع، موثر و سریع در هنگام نیاز به فعالیتهای پیشگیری و اصلاحی به منظور حفظ آن واحد در سطح استاندارد و باکیفیت میشود.
نرم افزار نگهداری و تعمیرات نمیتواند کار یک تکنسین ماهر را به پایان برساند اما آنچه میتواند انجام دهد، این است که مطمئن شود که وظایف به درستی اولویت بندی شده و همه چیز در محل (موجودی کالا ، کار) درست قرار دارد. راه حلهای CMMS به تکنسینها این آزادی را میدهد که کمتر روی کاغذ بازی و بیشتر روی کارهای عملی تعمیر وقت بگذارند.
استقرار سامانه تحت وب نگهداری و تعمیرات هوشمند(CMMS)، به کارگیری تیم فنی جهت مستندسازی دفترچه نگهداری و تعمیرات تجهیزات، پیادهسازی فرایندهای اجرایی عملیات نگهداری و تعمیرات، بومیسازی محصول با توجه به نیازهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مشاوره فنی در جهت ارتقای عملکرد واحد نگهداری و تعمیرات و یکپارچهسازی و دسته بندی اطلاعات موجود از جمله اهداف و عملکرد مهم این سامانه است.
اولین جلسه شورای راهبری پارک تخصصی فولاد و صنایع فلزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور تمامی اعضا در سالن کنفرانس شیخبهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این جلسه ضمن معرفی پارک تخصصی فولاد، اهداف و ماموریتهای آن و خلاصهای از اقدامات انجام شده در چند ماه اخیر در قالب گزارش ارایه شد و پس از آن اعضای شورا در خصوص چگونگی ارایه خدمات راهبری به شرکتها، ورود به زنجیره تامین صنعت فولاد، استراتژیهای پارک و تشکل کارگروههای تخصصی به اظهار نظر پرداختند.
در ادامه تعیین اولویتهای صنعت فولاد مطرح و مقرر شد زیرشاخههای اصلی آن توسط کارگروه منتخب تعیین و در جلسه آتی ارائه شود.
چهاردهمین جسله شورای مرکز رشد جامع پارک با هدف بررسی درخواست پذیرش و همچنین ارزیابی عملکرد شرکتهای فناور در روز شنبه مورخ 27 شهریور ماه سال جاری با حضور اعضای شورا در محل سالن جلسات پارک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، در این جلسه درخواست پذیرش شرکت "رایا صنعت دانا" با ایده محوری "طراحی و ساخت ماشینآلات صنعتی حوزه سنگزنی و پولیش" مورد بررسی قرار گرفت و با پذیرش و استقرار این شرکت بر اساس نظر اعضای شورا در مرکز رشد جامع پارک موافقت به عمل آمد.
همچنین در ادامه این جلسه عملکرد شرکتهای "فرجاد سپهر جهانآرا" با ایده محوری "توسعه و بکارگیری واقعیت ترکیبی واقعیت افزوده و مجازی در تولید محتوای دیجیتال حوزههای گردشگری، معماری، آموزشی و تبلیغاتی" ، "فارابی یار علم و اندیشه" با ایده محوری "طراحی و تولید موشنگرافیک و انیمیشنهای موضوعی و داستانی مبتنی بر استانداردهای نوین تولید محتوا" و شرکت "بینش کاوان رانیکا" با ایده محوری "سامانه کنترل فشار سوخت خودروهای 1300 تا 2000 سیسی" مورد بحث و برسی قرار گرفت.
پایان خبر./
رئیس پارک علم و فناوری استان البرز در بازدید از استودیو فاتح اتاق بازرگانی استان البرز با اشاره به اینکه شکلگیری اقتصاد پایدار تنها با حضور مؤثر بخش خصوصی میسر خواهد بود گفت: معتقدم با همکاری و همراهی بخش خصوصی میتوانیم نهتنها اقتصاد دانشبنیان استان بلکه کل اقتصاد استان را متحول کنیم.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان البرز، مهندس مهدی عباسی با حضور در استودیو اتاق بازرگانی استان البرز به تشریح دیدگاهها و برنامههای همکاری پارک علم و فناوری استان البرز و اتاق بازرگانی استان پرداخت. و یادآور شد اتاق بازرگانی بهعنوان نهاد تأثیرگذار میتواند اقتصاد دانشبنیان استان را متحول کند.
وی به تعامل خوب پارک علم و فناوری البرز با اتاق بازرگانی اشاره کرد و به چالش وابستگی بخش دانشبنیان و استارت آپ ها به دولت و بودجه دولتی پرداخت و گفت: شرکتهای دانشبنیان، استارت آپ ها و واحدهای فناور باید روی پای خود بیاستند.
مهندس عباسی در برنامه البرز و توسعه درباره عنوان "البرز قطب علم و فناوری کشور" تصریح کرد: برای تبدیلشدن به قطب علم و فناوری باید به شاخصهای بالاتر و موفقتر در مقایسه با سایر استان دستیابیم ، ما نیازمند کار و تلاش هستیم، باید موضوع اقتصاد دانشبنیان که بهصورت ویژه توسط پارک علم و فناوری البرز دنبال میشود جدی گرفته شود.
وی بر توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی استان البرز اشاره کرد و گفت: تلاش ما این است همه اجزا اکوسیستم با حضور شرکتها و کارخانههای بزرگ، بخش خصوصی بهویژه اتاق و همه بخشهای علمی و اجرایی شکل بگیرد؛ یکی از برنامههای ما راهاندازی کارخانه نوآوری است و این موضوع حضور مؤثر همه بخشها از صنایع و شهرکهای صنعتی، صندوق پژوهش و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و رشد و بخش مهم و مؤثر آموزش عالی و ... طلب میکند.
رئیس پارک علم و فناوری البرزجهاددانشگاهی اعلام کرد: هدف پارک توسعه نوآوری و تجاریسازی است و در این زمینه از ورود و پذیرش همه علاقهمندان، فعالان حوزه فناوری، فعالان حوزه شتابدهی، نخبگان، دانش آموزان و دانشجویان و افراد صاحب ایده استقبال میکند.
|
||
رئیس پارک علم و فناوری البرز در نشست حضوری و مجازی مدیریت پسماند که با حضور مسئولان دستگاهها و اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد اعلام کرد: پارک علم و فناوری البرز یکی از اولویتهای اصلی خود را مدیریت پسماند قرار داده و آمادگی جهت راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور دارد و در این زمینه تلاش میکند به قطب مدیریت پسماند در کشور تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، نشست بررسی مدیریت و ساماندهی پسماندها با حضور دکترسید حسین گلدانساز رییس پردیس کشاورزی منابع طبیعی دانشگاه تهران، دکتر حمیدرضا لشگری معاون فنی اداره کل محیط زیست استان البرز، دکتر گلزاری از دانشگاه علم و صنعت، دکتر جلیلی از دانشگاه شهید بهشتی و دکتر احسانی شرکت زیست بوم اندیشان و نیز جمعی از مدیران و کارشناسان شهری کرج در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
مهندس مهدی عباسی رییس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی در این نشست با اشاره به برخی دستاوردها و ظرفیتها پارک علم و فناوری البرز گفت: پارک علم و فناوری البرز حدود یکصد هکتار مساحت دارد و ما تلاش میکنیم این پارک در چند زمینه تخصصی به قطب تخصصی تبدیل شود و به عبارت بهتر میخواهیم پارک علم و فناوری البرز در چند حوزه به صورت ویژه و تخصصی ورود کند که یکی از آنها بحث پسماند و مدیریت پسماند است. این موضوع بحث اصلی اغلب استانداران و مسئولان اجرایی کشور است و ما نمیتوانیم به این امر مهم بی تفاوت باشیم.
وی با اشاره به اینکه شبکه سازی و ایجاد تعامل در حوزه پسماند یکی از فعالیتهای پارک علم و فناوری البرز است گفت: متخصصان و شرکتهای فعال در حوزه پسماند را در پارک علم و فناوری البرز گردهم آوردهایم و تلاش میکنیم بخشهای علمی و اجرایی بتوانند نقش خود را در بحث مدیریت پسماند ایفا نمایند.
رئیس پارک علم و فناوری استان البرز در ادامه با اشاره به نظر مساعد مدیران و کارشناسان حاضر در این نشست از آمادگی پارک علم و فناوری البرز جهت راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور در این پارک خبر داد و اعلام کرد: جلسات اتاق فکر مدیریت پسماند با حضور اساتید و صاحب نظران این حوزه ادامه مییابد.
دکترسید حسین گلدانساز رییس پردیس کشاورزی منابع طبیع دانشگاه تهران نیز در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع پسماند در کل کشور گفت: کشورهای پیشرفته به موضوع پسماند توجه ویژهای دارند.
وی با اشاره به ورود پارک علم و فناوری البرز به این مساله ملی و حیاتی گفت: پارک میتواند ضمن تجمیع دانش در زمینه فناوریهای قابل اجرای مدیریت پسماند، به مشاورههای تخصصی پسماند و آموزش و فرهنگ سازی در زمینه پسماند در سطوح مختلف بپردازد؛ همچنین ضمن پشتیبانی تحقیقاتی طرحهای دانش بنیان به صنایع مختلف در زمینه حل معضلات پسماند کمک نماید.
دکتر احسانی از مدیران یک شرکت فناور و توانمند در حوزه مدیریت پسماندها به بررسی چالشها و راهکارها در حوزه پسماند پرداخت و افزود: در بحث مدیریت پسماند؛ پسماندهای کشاورزی، تسویه خانه، خانگی و پسماندهای صنعتی حجم بزرگی از پسماندها را تشکیل میدهند، بنابراین شبکه سازی از فعالان این بخش خیلی مهم است.
دکتر احمدی مشاور پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه موضوع پسماند بخشهای مختلف حاکمیتی را درگیر کرده است گفت: تلاش ما این در حوزه جدی پسامند صورت بگیرد چرا که این موضوع برای سالها مورد غفلت قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز میتواند نقش واسط را بین دانشگاه و صنعت ایفا نماید افزود: پارک البرز در استان البرز و در مجاورت پایتخت میتواند در این امر پیشقدم شود و به عنوان یک مرکز تعیین کننده با حضور شرکتهای فناور و همچنین با همکاری بخشهای صنعتی و اجرایی این بحث را دنبال و اجرایی کند و دستاوردهای طرح در سطح پایلوت و ... در اختیار سیاستگذاران و برنامه ریزان قرار بگیرد. همچنین جهاد دانشگاهی و معاونت علمی هم میتوانند این موضوع را در سطح ملی مطرح نماید تا کار به طور جدی پیش برود.
در جمع بندی این نشست نیز موضوعات مختلف برای اجرایی شدن طرح مدیریت پسماند با حضور صاحب نظران، مدیران و اساتید مورد بحث و برسی قرار گرفت و شهرداری کرج ارائه نیز برای اجرای این طرح قول همکاری داد و در انتها نیز مقرر گردید دراین خصوص جلساتی مستمر و متعدد بطور جدی تشکیل گردد.
گفتنی است پارک علم و فناوری البرز تلاش میکند با حضور و هماهنگی فناوران، شرکتهای فناور و دانشبنیان بهطور تخصصی و علمی به بحث مدیریت پسماند در کل کشور ورود کند.
مهندس پرهام رضایی رئیس و اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان از پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در این بازدید مهم رئیس و اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معاون استان البرز درزمینه همکاریهای مشترک برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور، توسعه علمی و اقتصادی استان البرز، توسعه صادرات و همکاریهای بینالمللی و حضور مؤثر بخش خصوصی در پارک بحث و گفتگو کردند.
مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز در این نشست با تأکید بر لزوم همکاری پارک علم و فناوری البرز و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان البرز گفت: همکاری این دو مجموعه میتواند زمینهساز بیشازپیش حضور بخشهای مختلف صنعت، معدن و کشاورزی در پارک باشد و منجر به حمایت مؤثر از شرکتهای دانشبنیان و فناور شود.
وی با اشاره به اینکه از سال 1367 بیش از 300هزار میلیارد تومان در پارک علم و فناوری و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی سرمایهگذاری شده است گفت: این حجم سرمایهگذاری میتواند با حضور اتاق بازرگانی در بخشهای مختلف صنایع و کشاورزی به دستاوردهای خوبی منجر شود و توسعه کارآفرینی و اشتغال را برای استان و جوانان و فناوران فراهم نماید.
رئیس پارک علم و فناوری البرز تصریح کرد: برای توسعه همکاریهای بیشتر امکان دایر شدن اتاق و دفتر همکاریهای اتاق بازرگانی استان البرز در پارک علم و فناوری البرز وجود دارد.
وی در ادامه به معرفی برخی دستاوردهای مجموعه پارک علم و فناوری البرز پرداخت و اعلام کرد: ایجاد حدود 850 شغل و بیش از 800 میلیارد تومان فروش از دستاوردهای این پارک در سال 1399 میباشد.
مهندس عباسی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز در بسیاری از زمینهها دارای رتبه مناسب در کشور است گفت: پارک علم و فناوری البرز هم به لحاظ تعداد مراکز رشد تحت پوش و هم تعداد شرکتهای دانشبنیان در کشور از رتبه بسیار خوبی برخوردار است و باید با همکاری صنایع و بخشهای مختلف صنعت و کشاورزی و ... بتوانیم این همکاریها را در راستای اقتصاد دانشبنیان توسعه دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان البرز نیز در این نشست گفت: مدیران استانی ما باید پروژههای ملی اجراشده در استان را جدیتر بگیرند و توجه بیشتری به آن داشته باشند. خوشبختانه به علت سابقه کار رئیس پارک در مسئولیتهای پیشین، ارتباط مناسبی میان پارک علم و فناوری البرز و اتاقهای بازرگانی به وجود آمده است.
وی افزود: اینکه شرکتهای فعال در پارک علم و فناوری البرز نیاز به پولندارند، خبر خوبی است ولی مشکل اصلی ما کمبود درزمینهٔفروش است. همچنین سیاستگذاری مناسبی از سوی دولت برای بخش خصوصی صورت نگرفته و درواقع دولت بخش خصوصی را در این سالها برای برنامههای خود محرم ندانسته است.
مهندس پرهام رضایی با اشاره به اینکه در بحث صادرات نیز میتوان همکاری مناسبی با صندوق پژوهش و فناوری و اتاق بازرگانی داشت و در راستای افزایش صادرات فعالیت کرد. گفت: استان البرز بیش از چهار هزار واحد صنعتی دارد و اکثر آنها نیز فعال هستند. در شش ماه گذشته واحدهای تولیدی ما رشد مناسبی داشتهاند. وظیفه ما در شرایط فعلی استفاده از بازارهای هدف است که خوشبختانه ایجادشده است و شرکتهای ما باید ظرفیت کارخانهها را تکمیل کنند.
او یادآور شد: مشکل اصلی تمام شرکتهای ما فروش محصول یا خدمات خود است. این شرکتها باید از ظرفیت کارخانههای موجود در استان استفاده کنند. این فرآیند سبب پیشرفت در حوزه صادرات نیز خواهد شد. همچنین بهره بردن از ظرفیت 300 الی 400 میلیون نفری کشورهای همسایه با توجه به برتری علمی کشور ما نسبت به همسایگان از اهداف اصلی ماست. همچنین میزبانی از شرکتهای بازرگانی و بهبود روابط بینالمللی تجاری و برگزاری وبینار ها از اهداف ماست. با توجه به مشکلات ایجادشده به سبب شیوع ویروس کرونا تا حدودی کار ما سخت شده اما هر چه گذشت ما توانستیم بیشتر با این شرایط منطبق شویم و راحتتر وظایف خود را به اجرا برسانیم.
رضایی با تأکید بر اینکه مسئولیت ما پیش برد توسعه فناوری و توسعه علمی شرکتهای فناور است گفت: از همه ظرفیتهای اتاق برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و موفقیت شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری البرز استفاده میکنیم.
جلسه شورای نمایندگان شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز با حضور مهندس عباسی، مهندس امینی معاون پشتیبانی و مدیران پارک برگزار شد و علاوه بر تمدید حکم اعضای شورای نمایندگان ، دو نفر از مدیران شرکتهای فناور عضو پارک بهعنوان اعضای جدید شورا منصوب شدند و تعداد اعضای شورا به 5نفر رسید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز،مهندس عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز عنوانکرد: یکی از مهمترین نکاتی که باید در مجموعه پارکهای علم و فناوری رعایت کرد اینست که امور باید به خود نیروهای پارک سپرده شود زیرا کسانی که در متن کار در پارک هستند بهتر از هر کس دیگری می توانند نیازسنجی کنند و مشکلات را شناسایی کنند.
وی گفت: ما باید مدیریت پارک را در اختیار مجمع نمایندگان شرکتهای فناور قرار دهیم.
مهندس عباسی تصریح کرد: همچنین ایجاد کمیته ها از جمله کمیته فرهنگی با اقدامات تفریحی و ورزشی در شرکتها اقدام موثری است که مطرح شده است و اجرای آن مفید خواهد بود، قطعا زمانی که بازدهی و فعالیت مثبت شرکتهای دانشبنیان و فناور افزایش پیدا کند امکانات بیشتری نیز به پارک تعلق خواهد گرفت .
در ادامه مهندس عباسی ضمن برشمردن اهمیت نقش اعضای شورای نمایندگان واحدهای فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز با اعطای تمدید حکم مهندس محرابی بعنوان رییس شورا، مهندس فدوی بعنوان عضو شورا و خانم آریایی بعنوان عضو شورا و نیز انتصاب حکم مهندس زربخش و مهندس شیرزادی به عنوان اعضای جدید شورای نمایندگان واحدهای فناوری پارک تشکر و تقدیر نمود.
گفتنی است این شورای نمایندگان پارک جهاددانشگاهی به منظور مشارکت موثر شرکتهای مستقر در تصمیمگیریها و استفاده از ظرفیت و توانمندی مدیران و کارکنان این شرکتها در جلسات داخل و خارج پارک به دستور ریاست پارک و با برگزاری انتخابات از بین متقاضیان عضویت در شورا،درسال1399تشکیل گردید.
پارک علم و فناوری البرز، سپاه امام حسن مجتبی(ع) و بنیاد تعاون بسیج برای حمایت فناوران و صاحبان شرکت های دانشبنیان و فناور همکاری می کنند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، رئیس پارک علم و فناوری در ابتدای این نشست با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های استان البرز و همچنین پارک علم و فناوری البرز در حوزه اقتصاد دانشبنیان گفت: استان البرز دست کم بیش از دو هزار شرکت و واحد صنعتی فعال دارد و بیش از 260 شرکت دانشبنیان دارد بنابراین باید تلاش کنیم این ظرفیت ها به کار و اشتغال و تولید منجر شود.
مهندس مهدی عباسی با تبریک استقرار دولت سیزدهم دولت کار و کرامت اظهار داشت: با حضور دولت جدید با وجود زیرساخت های خوبی که در کشور و استان صورت گرفته، باید تلاش کنیم زمینه و بستر اشتغال در کشور را فراهم کنیم. امیدواریم بتوانیم با همکاری همه دستگاه های استان بویژه بخش خصوصی بیکاری را در بخش های مختلف بویژه دانش آموختگان جویای کار ریشه کن کنیم.
.
رئیس پارک علم و فناوری البرز با استقبال از حضور سپاه به بحث توسعه اقتصاد دانشبنیان گفت: پارک علم و فناوری البرز با همه امکانات آماده همکاری برای حل مسائل مختلف استان در زمینه اشتغال و توسعه اقتصاد دانشبنیان و فناور است.
سرهنگ ولی الله شادمان جانشین فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز نیز در این نشست مشترک با اشاره به تلاش های جهادی برای موفقیت در عرصههای مختلف گفت: یقین داریم که با تلاش های جهادی و استفاده از توان و ظرفیت نیروهای جوان می توانیم به اهداف خود برسیم همانطور که با همین روحیه توانستیم کشورمان را در زمینه دفاعی به جایگاه شایسته ای در دنیا برسانیم.
مهدی حقی مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج( مدیر پیشگامان کشور) نیز در این نشست بر توسعه اقتصاد دانشبنیان از طریق توسعه شرکت های دانشبنیان و فناور تاکید کرد و گفت: با همکاری پارک علم و فناوری البرزجهاددانشگاهی بستر و زمینه همکاری های خوب برای توسعه شرکت های دانشبنیان و فناور در بخش های مختلف استان فراهم شده است.
گفتنی است در پایان این نشست، سرهنگ ولی الله شادمان جانشین فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز ، مهدی حقی مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج( مدیر پیشگامان کشور)، مهندس رجبی مدیر سازمان بسیج مهندسین و مدیرعامل شرکت پیشگامان استان البرز و هیئت همراه از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
شرکتکنندگان، همچنین از نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند و از نزدیک با دستاوردهای دانشبنیان در عرصههای مختلف آشنا شدند.