پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با ابلاغ اساسنامه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال ۱۳۹۵ تأسیس شد. با شکلگیری پارک علم و فناوری، فعالیتهای مرتبط با زیستبوم فناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف که در طی ۱۷ سال گذشته به تدریج و متناسب با نیاز و تقاضای موجود ایجاد شده بود، به صورت یکپارچه در بستر پارک علم وفناوری ادامه و توسعه مییابد. این مجموعه متشکل از مرکز کارآفرینی، شتابدهنده، مرکز رشد، مجتمعهای فناوری چندمستأجره و صندوق پژوهش و فناوری به ارائه خدمات به کسبوکارهای فناور میپردازد. پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یک پارک دانشگاهی در نظر دارد تا با ایجاد یک تعامل دوطرفه و سازنده با بدنه علمی دانشگاه صنعتی شریف و بخش خصوصی توانمند به بروز استعدادها و شایستگیهای دانشگاهیان کمک کند و به یک الگوی ملی در زمینهی توسعه پایدار و ارزشآفرینی در سطح جامعه تبدیل شود. هدف میانمدت این پارک، ایجاد ناحیه نوآوری شریف در اطراف پردیس اصلی دانشگاه است، تا روند رشد و توسعه کمی و کیفی شرکتها در این ناحیه را شتاب بخشد.
اطلاعات بیشتر: http://techpark.sharif.ir
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با ابلاغ اساسنامه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال ۱۳۹۵ تأسیس شد. با شکلگیری پارک علم و فناوری، فعالیتهای مرتبط با زیستبوم فناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف که در طی ۱۷ سال گذشته به تدریج و متناسب با نیاز و تقاضای موجود ایجاد شده بود، به صورت یکپا
... نمایش بیشترنقش پارک علم و فناوری شریف در هدایت ناحیه نوآوری شریف
«نیما تقوینیا، مدیرعامل شرکت شریف سولار» در گفتوگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری گفت: نقش پارک علم و فناوری شریف در هدایت ناحیه نوآوری شریف نقشی راهبردی است که در راستای توسعه شرکتهای دانشبنیان برنامهریزیهای کلان انجام میدهد بنابرای ... نمایش بیشتر
تولید پلاستیکهای گیاهی با معتبرترین تاییدیههای بینالمللی توسط شرکت زیست پلیمر شریف
دکتر رضا باقری، مدیر تحقیق و توسعه زیست پلیمر شریف از شرکتهای مستقر در ناحیه نوآوری شریف از تولید دو نوع پلیمر دوستدار محیطزیست یعنی «پلیمر زیستپایه و زیست تخریبپذیر» با تاییدیه بالاترین مراجع بینالمللی در ... نمایش بیشتر
درباره ناحیه نوآوری شریف در گفتوگو با مهندس مجید دهبیدیپور
ماهنامه عصر تراکنش در مصاحبهای با مهندس مجید دهبیدیپور رئيس پارک علم و فناوری شریف درباره ناحیه نوآوری شریف، اقداماتی که تاکنون انجام داده و چشماندازناحيه نوآوری شریف در سال ۱۴۰۰ به گفتوگو پرداخته است.
ماهنامه چاپی عصر تراکنش یکی از ... نمایش بیشتر
تورمجازی بازیگران ناحیه نوآوری شریف
پارک علم و فناوری شریف برای آشنایی بیشتر با فضای بازیگران ناحیه نوآوری شریف و بازدید از محل خلق ایدهها و نوآوریهای نوین کشور اقدام به تهیه تور مجازی کرده است.
در حال حاضر این امکان فراهم شده تا از برج فناوری بُنتک، مجتمع خدمات فناوری شریف، مرکز فناوریهای ... نمایش بیشتر
استراتژی ورود و توسعه بازار یک برنامه استراتژیک برای کمک به شرکتها به منظور معرفی و انتقال محصولات جدید به بازار، افزایش سهم موجود خود در بازار و یا گسترش استفاده از محصولات فعلی خود برای انجام کارهای جدید است.
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف دوره جامع " استراتژیهای ورود و توسعه بازار در ف ... نمایش بیشتر
مدیریت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور با همکاری مرکز رشد فناوری نیشابور برگزار میکند:
وبینار صفر تا صد کسب وکار
مدرس: آقای دکتر امیر حسین اسدی
مدیر عامل بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و داور برنامه تلویزیونی میدون
سهشنبه، 2 شهریور ۱۴۰۰
ساعت 18 تا 20
50 درصد تخفیف ثبت ز ... نمایش بیشتر
سلسله دورهمیهای صمیمی "اسمارت گپ" به صورت ماهانه با موضوعات متنوع و چالش برانگیز به میزبانی پارک علم و فناوری شریف برگزار میگردد.
مهمانان ویژهای مرتبط با موضوع هر جلسه از سازمانها و شرکتهای مرتبط در جمع ما حضور خواهند داشت.
موضوع این برنامه «چالشهای توسعه کسبوکارهای محتوایی» است که سه نفر ... نمایش بیشتر
زمانیکه با طیف متنوعی از موسسان شرکتها و کسبوکارهای نوپا صحبت میکنیم متوجه مسائل و موضوعاتی میشویم که دغدغه بسیاری از آنهاست.
مسائل مالی و حقوقی کسبوکارها از پاشنه آشیلهای جدی کارآفرینان است. بسیاری از وقت و انرژی مدیران در ابتدای راهاندازی و رشد کسبوکارها نیز اختصاص به حل مسائل مالی و حقو ... نمایش بیشتر